Övrigt kludd

Tidning!

2011-07-28 10:50 #0 av: [stblues35]

Undrar vilka serietidningar som ni följer nu?

Själv är det Pondus som står högt i kurs här just nu även om vissa grejor har gått tidigare:)

Och Fantomen köper man gamla tidningar av och läser..blir lite svenska serier också om man hittar nån..sen Lilla fridolf,91:an:)

Hittade faktiskt några Marvel universum och spindelmannen men det är väldigt sällan!

Anmäl
2011-08-01 12:42 #1 av: Sehvrin

Jag följer inga tidningar, jag väntar tills de kommit ut i album. Enda undantaget skulle väl i sådana falla vara mangan "Bleach" som jag läser scanlations av (fan-översättningar som kommer ut i samband med att tidningen släpps i Japan)

Jag samlar dock på ganska många serier, men de flesta är jag inte ikapp med,  utan jag köper nåt album ibland när ekonomin tillåter. De enda jag faktiskt är ikapp med i utgivningen av album är mangorna One Piece (svenska översättningen) och D.Gray-man. Så fort nästa volym av de kommer ut blir det ett litet hål i min plånbok Flört

//Johanna, medarbetare på miljö.ifokus, svensknatur.ifokus och studier.ifokus

Anmäl
2011-08-03 10:19 #2 av: [stblues35]

#1 Ja det att köpa när ekonomin tilllåter gör en annan också..blir spännande att se nu när Selånger marknad sätter igång och gå och kika på serieståndet för att se om man hittar några Blårockar som man inte har:)

Anmäl
2011-09-27 17:14 #3 av: Farwuq

Jag köper inga album, jag läser mest i dagstidningar.

 

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi & Psykologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.